INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų ((salotoms))
- 2 vienetai avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 sauja krapų (smulkinti, švieži, (salotoms))
- 1 sauja rozmarino ((salotoms))
- 3 vienetai svogūnų (žieminiai, (salotoms))
- 800 gramų lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ((salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas akmens druskos (malūnėlyje)
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.
Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
Autorius: Santa Maria
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų ((salotoms))
- 2 vienetai avokadų (spjaustyti kubeliais, (salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai cukraus
- 1 sauja krapų (smulkinti, švieži, (salotoms))
- 1 sauja rozmarino ((salotoms))
- 3 vienetai svogūnų (žieminiai, (salotoms))
- 800 gramų lašišų (filė)
- 1 valgomasis šaukštas alyvuogių aliejaus ((salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
- 1 valgomasis šaukštas akmens druskos (malūnėlyje)
- šiek tiek akmens druskos (malūnėlyje, (salotoms))
- 2 valgomieji šaukštai maltos aitriosios paprikos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Kubeliais supjaustytą avokadą apšlakstykite žaliosios citrinos sultimis.
Nulupkite agurką, išimkite sėklas ir supjaustykite gabaliukais, panašiais į avokado kubelius.
Sumaišykite visus salotų komponentus ir padėkite į vėsią vietą, kad skonis būtų geresnis.
Sumaišykite druską, aitriąsias paprikas ir cukrų.
Lašišos filė supjaustykite į 10 gabalėlių ir įtrinkite prieskoniais.
Pakaitinkite aliejų ir apie 3–4 minutes paskrudinkite lašišą iš abiejų pusių, kol atsiras traški plutelė, o giliau žuvis suminkštės.
Patiekite su avokadų ir agurkų salotomis.
Taip pat galite patiekti su bulguru arba kuskusu, o šalia paruoškite padažą su aitriosiomis paprikomis CHIPOTLE ir majonezu.
Pabandykite pagardinti lašišą SANTA MARIA CHILI EXPLOSION prieskonių mišiniu!
Autorius: Santa Maria
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI