• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų jautienos (lajus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lajus sumalamas mėsamale ir dubenyje ištrinamas su džiūvėsėliais.
    Į masę įmušamas kiaušinis ir viskas gerai suminkoma (jei reikia, įpilama sultinio).
    Įberiama petražolių ir krapų.
    Iš tešlos padaromi graikinio riešuto dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose, suleidžiami į verdantį vandenį, 5 min. paverdami, po to išgriebiami, nusausinami ir sudedami į sriubą.
    Skanaus.

Autorius: Irma

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek petražolių
  • 100 gramų jautienos (lajus)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
  • 1 valgomasis šaukštas sultinio

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Lajus sumalamas mėsamale ir dubenyje ištrinamas su džiūvėsėliais.
    Į masę įmušamas kiaušinis ir viskas gerai suminkoma (jei reikia, įpilama sultinio).
    Įberiama petražolių ir krapų.
    Iš tešlos padaromi graikinio riešuto dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose, suleidžiami į verdantį vandenį, 5 min. paverdami, po to išgriebiami, nusausinami ir sudedami į sriubą.
    Skanaus.

Autorius: Irma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų