Lajus sumalamas mėsamale ir dubenyje ištrinamas su džiūvėsėliais. Į masę įmušamas kiaušinis ir viskas gerai suminkoma (jei reikia, įpilama sultinio). Įberiama petražolių ir krapų. Iš tešlos padaromi graikinio riešuto dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose, suleidžiami į verdantį vandenį, 5 min. paverdami, po to išgriebiami, nusausinami ir sudedami į sriubą. Skanaus.
Autorius: Irma
INGREDIENTAI:
šiek tiek krapų
šiek tiek petražolių
100 gramų jautienos (lajus)
1 vienetas kiaušinių
1 valgomasis šaukštas džiūvesėlių
1 valgomasis šaukštas sultinio
PARUOŠIMO BŪDAS:
Lajus sumalamas mėsamale ir dubenyje ištrinamas su džiūvėsėliais. Į masę įmušamas kiaušinis ir viskas gerai suminkoma (jei reikia, įpilama sultinio). Įberiama petražolių ir krapų. Iš tešlos padaromi graikinio riešuto dydžio kukuliai, kurie pavoliojami miltuose, suleidžiami į verdantį vandenį, 5 min. paverdami, po to išgriebiami, nusausinami ir sudedami į sriubą. Skanaus.