• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 4 vienetai kopūstų (lapai, džiovinti)
  • 250 gramų kiaulės lašinių (spirgučiai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    250 g. sviesto;
    200 g. grietinės;
    žiupsnelis druskos.

    Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.

    Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.

    Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.

Autorius: sandra

INGREDIENTAI:

  • 1.5 kilogramo bulvių
  • 4 vienetai kopūstų (lapai, džiovinti)
  • 250 gramų kiaulės lašinių (spirgučiai)
  • 2 vienetai kiaušinių
  • 1 stiklinė pieno
  • 0.5 valgomojo šaukšto druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Padažui:
    250 g. sviesto;
    200 g. grietinės;
    žiupsnelis druskos.

    Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.

    Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.

    Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.

Autorius: sandra

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų