INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 4 vienetai kopūstų (lapai, džiovinti)
- 250 gramų kiaulės lašinių (spirgučiai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė pieno
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
250 g. sviesto;
200 g. grietinės;
žiupsnelis druskos.
Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.
Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.
Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.
Autorius: sandra
INGREDIENTAI:
- 1.5 kilogramo bulvių
- 4 vienetai kopūstų (lapai, džiovinti)
- 250 gramų kiaulės lašinių (spirgučiai)
- 2 vienetai kiaušinių
- 1 stiklinė pieno
- 0.5 valgomojo šaukšto druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Padažui:
250 g. sviesto;
200 g. grietinės;
žiupsnelis druskos.
Bulves sutarkuojam. Įmušam kiaušinius, sudedam spirgučius, įpilam užvirintą pieną, pagardinam druska ir viską gerai išmaišom. Kepimo formą ištepam aliejum, išklojam kopūstlapiais ir pilam bulvių masę. Kepam 40 -50 min. orkaitėje.
Padažui sviestą ištirpinam, dedam druska ir grietinę ir dar nenuėmę nuo ugnies pamaišom apie 30 sekundžių.
Tiekiant kopūstlapius nuimti nuo kugelio. Kugelį užpilti padažu.
Autorius: sandra
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI