Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmaišome kiaušinį ir trynius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į skystą masę beriame miltų mišinį. Maišome, o po to baigiame minkyti rankomis. Tešla išklojame kepimo formą. Kriaušes supjaustome kubeliais ir sudedame ant tešlos. Kepame 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą paskaniname baltymų ir cukraus plakiniu. Grąžiname kepti 15-20 minučių į 150 laipsnių orkaitę. Skanaus
Autorius: Miglė
INGREDIENTAI:
100 gramų cukraus
100 gramų cukraus (tešlai)
3 vienetai kriaušių
1 vienetas kiaušinių (+ 2 tryniai, tešlai)
2 vienetai kiaušinių (baltymai)
300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
100 gramų sviesto (tešlai)
2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi. Įmaišome kiaušinį ir trynius. Miltus sumaišome su kepimo milteliais. Į skystą masę beriame miltų mišinį. Maišome, o po to baigiame minkyti rankomis. Tešla išklojame kepimo formą. Kriaušes supjaustome kubeliais ir sudedame ant tešlos. Kepame 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje. Iškepusį pyragą paskaniname baltymų ir cukraus plakiniu. Grąžiname kepti 15-20 minučių į 150 laipsnių orkaitę. Skanaus