• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 2 tryniai, tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Įmaišome kiaušinį ir trynius.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
    Į skystą masę beriame miltų mišinį. Maišome, o po to baigiame minkyti rankomis.
    Tešla išklojame kepimo formą.
    Kriaušes supjaustome kubeliais ir sudedame ant tešlos.
    Kepame 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
    Iškepusį pyragą paskaniname baltymų ir cukraus plakiniu. Grąžiname kepti 15-20 minučių į 150 laipsnių orkaitę.
    Skanaus

Autorius: Miglė

INGREDIENTAI:

  • 100 gramų cukraus
  • 100 gramų cukraus (tešlai)
  • 3 vienetai kriaušių
  • 1 vienetas kiaušinių (+ 2 tryniai, tešlai)
  • 2 vienetai kiaušinių (baltymai)
  • 300 gramų kvietinių miltų (tešlai)
  • 100 gramų sviesto (tešlai)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kambario temperatūros sviestą išsukame su cukrumi.
    Įmaišome kiaušinį ir trynius.
    Miltus sumaišome su kepimo milteliais.
    Į skystą masę beriame miltų mišinį. Maišome, o po to baigiame minkyti rankomis.
    Tešla išklojame kepimo formą.
    Kriaušes supjaustome kubeliais ir sudedame ant tešlos.
    Kepame 25-30 minučių 180 laipsnių orkaitėje.
    Iškepusį pyragą paskaniname baltymų ir cukraus plakiniu. Grąžiname kepti 15-20 minučių į 150 laipsnių orkaitę.
    Skanaus

Autorius: Miglė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų