Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Iš likusios tešlos galima padaryti pagražinimus ir uždėti ant tešlos, patepame kiaušinio plakiniu. (Galima apibarstyti cinamonu.)
Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 40 min. Skanaus
Autorius: Konstancija
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
1 vienetas kiaušinių
500 gramų kvietinių miltų
250 mililitrų pieno
5 valgomieji šaukštai aliejaus
25 gramai mielių
1 vienetas vanilinio cukraus (pakelis)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Įdarui: Kelios kriaušės 400 g varškės 3 lašai citrinos esencijos 1 kiaušinis 1 šaukštas cukraus
Įdarui pertrintą varškę gerai išmaišome su cukrumi, citrinos esencija, kiaušiniu. Įdarą dedame ant tešlos, kriaušes supjaustome riekelėmis ir dedame ant varškės. Iš likusios tešlos galima padaryti pagražinimus ir uždėti ant tešlos, patepame kiaušinio plakiniu. (Galima apibarstyti cinamonu.)
Dedame į įkaitintą iki 180 C orkaitę ir kepame 40 min. Skanaus