INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 2 vienetai citrinų
- 3 česnakų
- 300 gramų alaus
- 500 gramų krevečių be kevalo
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes užpilti alumi.
Česnakus supjaustyti gabalėliais, agurkus - smulkiais kubeliais.
Iš vienos citrinos išspausti sultis.
Į krevetes sudėti česnakus, agurkus, čili, supilti citrinos sultis ir pavirti 5-10 min.
Krevetes atvėsinti.
Patiekti su citrinos griežinėliais ir krapų šakelėmis.
Autorius: Aidas
INGREDIENTAI:
- 1 vienetas agurkų (rauginti)
- 2 vienetai citrinų
- 3 česnakų
- 300 gramų alaus
- 500 gramų krevečių be kevalo
- 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Krevetes užpilti alumi.
Česnakus supjaustyti gabalėliais, agurkus - smulkiais kubeliais.
Iš vienos citrinos išspausti sultis.
Į krevetes sudėti česnakus, agurkus, čili, supilti citrinos sultis ir pavirti 5-10 min.
Krevetes atvėsinti.
Patiekti su citrinos griežinėliais ir krapų šakelėmis.
Autorius: Aidas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI