• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai citrinų
  • 3 česnakų
  • 300 gramų alaus
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes užpilti alumi.
    Česnakus supjaustyti gabalėliais, agurkus - smulkiais kubeliais.
    Iš vienos citrinos išspausti sultis.
    Į krevetes sudėti česnakus, agurkus, čili, supilti citrinos sultis ir pavirti 5-10 min.
    Krevetes atvėsinti.
    Patiekti su citrinos griežinėliais ir krapų šakelėmis.

Autorius: Aidas

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas agurkų (rauginti)
  • 2 vienetai citrinų
  • 3 česnakų
  • 300 gramų alaus
  • 500 gramų krevečių be kevalo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio čili pipirų (maltas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Krevetes užpilti alumi.
    Česnakus supjaustyti gabalėliais, agurkus - smulkiais kubeliais.
    Iš vienos citrinos išspausti sultis.
    Į krevetes sudėti česnakus, agurkus, čili, supilti citrinos sultis ir pavirti 5-10 min.
    Krevetes atvėsinti.
    Patiekti su citrinos griežinėliais ir krapų šakelėmis.

Autorius: Aidas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų