Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.
Visus produktus susmulkiname tarkavimo aparatu, turi nesijausti gabaliukų. Viską sumaišome. Želatiną ištirpiname 50 g vandens. Dar kartą viską išmaišome. Įdedame šviežių susmulkintų petražolių ir krapų. Gautą masę supilame į žuvies formą. Formą prieš tai ištepame aliejumi. Padedame į šaldytuvą nakčiai. Rytojaus dieną prašome valgyti. Skanaus.