Špinatus atšildyti ir supjaustyti. Grybus mirkyti karštame vandenyje 15 min. Svogūną ir česnaką sukapoti ir pakepinti aliejuje. Grybus išimti iš vandens. Vandenį perkošti. Ir grybus, ir vandenį supilti ant svogūnų su česnakais kartu su pupelėmis, sultiniu, 750 ml vandens ir virti 10 min. Išvirusius produktus suplakti blenderyje, kad gautusi piurė, sudėti prieskonius. Duoną supjaustyti kubeliais, palaikyti piene 5 min. Kubelius sumaišyti su tryniu ir sūriu. Į gautą masę sudėti nusausintus špinatus, prieskonius. Padaryti kleckus, virti juos pasūdytame vandenyje 4-5 min, išvirusius išimti, sudėti į lėkštes. Pupelių sriubą pašildyti ir užpilti kleckus.
Špinatus atšildyti ir supjaustyti. Grybus mirkyti karštame vandenyje 15 min. Svogūną ir česnaką sukapoti ir pakepinti aliejuje. Grybus išimti iš vandens. Vandenį perkošti. Ir grybus, ir vandenį supilti ant svogūnų su česnakais kartu su pupelėmis, sultiniu, 750 ml vandens ir virti 10 min. Išvirusius produktus suplakti blenderyje, kad gautusi piurė, sudėti prieskonius. Duoną supjaustyti kubeliais, palaikyti piene 5 min. Kubelius sumaišyti su tryniu ir sūriu. Į gautą masę sudėti nusausintus špinatus, prieskonius. Padaryti kleckus, virti juos pasūdytame vandenyje 4-5 min, išvirusius išimti, sudėti į lėkštes. Pupelių sriubą pašildyti ir užpilti kleckus.