• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 250 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų (šaldyti)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio (kubeliais)
  • 5 gramai grybų (džiovinti)
  • 1 valgomasis šaukštas sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatus atšildyti ir supjaustyti. Grybus mirkyti karštame vandenyje 15 min.
    Svogūną ir česnaką sukapoti ir pakepinti aliejuje. Grybus išimti iš vandens. Vandenį perkošti. Ir grybus, ir vandenį supilti ant svogūnų su česnakais kartu su pupelėmis, sultiniu, 750 ml vandens ir virti 10 min.
    Išvirusius produktus suplakti blenderyje, kad gautusi piurė, sudėti prieskonius.
    Duoną supjaustyti kubeliais, palaikyti piene 5 min.
    Kubelius sumaišyti su tryniu ir sūriu. Į gautą masę sudėti nusausintus špinatus, prieskonius.
    Padaryti kleckus, virti juos pasūdytame vandenyje 4-5 min, išvirusius išimti, sudėti į lėkštes.
    Pupelių sriubą pašildyti ir užpilti kleckus.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 250 gramų pupelių (konservuotos)
  • 1 vienetas svogūnų
  • 100 gramų špinatų (šaldyti)
  • 1 vienetas kiaušinių (trynys)
  • 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • šiek tiek batono
  • 5 valgomieji šaukštai pieno
  • šiek tiek druskos
  • 1 vienetas sultinio (kubeliais)
  • 5 gramai grybų (džiovinti)
  • 1 valgomasis šaukštas sūris (lydytas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Špinatus atšildyti ir supjaustyti. Grybus mirkyti karštame vandenyje 15 min.
    Svogūną ir česnaką sukapoti ir pakepinti aliejuje. Grybus išimti iš vandens. Vandenį perkošti. Ir grybus, ir vandenį supilti ant svogūnų su česnakais kartu su pupelėmis, sultiniu, 750 ml vandens ir virti 10 min.
    Išvirusius produktus suplakti blenderyje, kad gautusi piurė, sudėti prieskonius.
    Duoną supjaustyti kubeliais, palaikyti piene 5 min.
    Kubelius sumaišyti su tryniu ir sūriu. Į gautą masę sudėti nusausintus špinatus, prieskonius.
    Padaryti kleckus, virti juos pasūdytame vandenyje 4-5 min, išvirusius išimti, sudėti į lėkštes.
    Pupelių sriubą pašildyti ir užpilti kleckus.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų