• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos
  • 500 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.

    Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.

    Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).

    Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.

Autorius: Tomas

INGREDIENTAI:

  • 5 vienetai juodųjų pipirų
  • 1 vienetas laurų lapų (lapas)
  • 3 valgomieji šaukštai acto
  • 1 litras vandens
  • 1.5 valgomojo šaukšto druskos
  • 500 gramų gudukų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.

    Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.

    Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).

    Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.

Autorius: Tomas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų