INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 500 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.
Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.
Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).
Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.
Autorius: Tomas
INGREDIENTAI:
- 5 vienetai juodųjų pipirų
- 1 vienetas laurų lapų (lapas)
- 3 valgomieji šaukštai acto
- 1 litras vandens
- 1.5 valgomojo šaukšto druskos
- 500 gramų gudukų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybus išvalykite, nuimkite sijonėlius. Supjaustykite ir virkite puode su nurodytais prieskoniais 10 min.
Po to grybus išgriebkite ir sudėkite į stiklainį, užpilkite verdančiomis sultimis, užsukite dangtelį.
Druskos ir acto galima dėti ir daugiau ir mažiau (pagal skonį).
Iš šių konservuotų gudukų galima virti sriubas, gaminti salotas, kepti.
Autorius: Tomas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI