Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka. Pomidorus sumalti su mėsmale. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais. Aitrųjį pipirą susmulkinti. Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val. Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką. Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.
Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka. Pomidorus sumalti su mėsmale. Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais. Aitrųjį pipirą susmulkinti. Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val. Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką. Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.