• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 3 vienetai paprikų
  • 1.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 1.5 kilogramo burokėlių
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka.
    Pomidorus sumalti su mėsmale.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais.
    Aitrųjį pipirą susmulkinti.
    Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val.
    Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką.
    Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Eglužė

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas česnakų (galvutė)
  • 1.5 kilogramo morkų
  • 3 vienetai paprikų
  • 1.5 kilogramo pomidorų pastos
  • 2 vienetai svogūnų
  • 3 valgomieji šaukštai druskos
  • 100 gramų aliejaus
  • 1.5 kilogramo burokėlių
  • 1 vienetas čili pipirų (pipiras)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Burokus ir morkas sutarkuoti su stambia tarka.
    Pomidorus sumalti su mėsmale.
    Svogūnus supjaustyti pusžiedžiais, paprikas - šiaudeliais.
    Aitrųjį pipirą susmulkinti.
    Visas daržoves sumaišyti, pasūdyti, supilti aliejų ir pavirti apie 2 val.
    Prieš pusvalandį iki virimo pabaigos sudėti smulkintą česnaką.
    Karštą burokėlių troškinį sudėti į sterilizuotus stiklainius ir užsukti.

Autorius: Eglužė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų