Vaisius nuplauname, slyvas ir abrikosus susmulkiname. Viską sumaišome, įdedame medų ir dar kartą permaišome. Iš kiaušinių, vandens ir miltų suminkome tešlą, iš kurios formuojame koldūnus. Į koldūnų vidų dedame paruoštą įdarą. Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 10-15min. Valgome su grietine arba išlydytu sviestu. Skanaus!
Autorius: Deimantė
INGREDIENTAI:
100 gramų abrikosų (džiovinti)
2 valgomieji šaukštai medaus
100 gramų slyvų (džiovintos)
100 gramų spanguolių (džiovintos)
3 vienetai kiaušinių
3 stiklinės kvietinių miltų
180 mililitrų vandens
100 gramų razinų (džiovintos)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Vaisius nuplauname, slyvas ir abrikosus susmulkiname. Viską sumaišome, įdedame medų ir dar kartą permaišome. Iš kiaušinių, vandens ir miltų suminkome tešlą, iš kurios formuojame koldūnus. Į koldūnų vidų dedame paruoštą įdarą. Suformuotus koldūnus dedame į puodą su verdančiu vandeniu ir verdame apie 10-15min. Valgome su grietine arba išlydytu sviestu. Skanaus!