Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.
Valgome su virtais ryžiais.
Skanaus!
Autorius: Yao
INGREDIENTAI:
4 valgomieji šaukštai cukraus
5 česnakų
1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
2 vienetai svogūnų
330 gramų jautienos
2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
5 valgomieji šaukštai aliejaus
150 mililitrų sultinio (daržovių arba vištienos)
2 valgomieji šaukštai austrių padažo
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.
Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.
Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.