• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 330 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (daržovių arba vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.

    Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.

    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.

    Valgome su virtais ryžiais.

    Skanaus!

Autorius: Yao

INGREDIENTAI:

  • 4 valgomieji šaukštai cukraus
  • 5 česnakų
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai krakmolo (kukurūzų)
  • 2 vienetai svogūnų
  • 330 gramų jautienos
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo (šviesusis)
  • 4 valgomieji šaukštai sojos padažo (tamsusis)
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus
  • 150 mililitrų sultinio (daržovių arba vištienos)
  • 2 valgomieji šaukštai austrių padažo

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautieną smulkiai supjaustome, maždaug 4 cm ilgio ir 1 cm storumo gabalėliais. Mėsą sudedame į indą, užberiame 2 šaukštus cukraus ir 2 šaukštus krakmolo, užpilame šviesiu sojos padažu. Gerai išmaišome ir paliekame marinuotis 10-15 min.

    Svogūnus supjaustome stambiais kubeliais. Česnaką ir imbierą smulkiai sukapojame.

    Į keptuvę įpilame aliejų ir kaitiname ant didelės ugnies. Kai aliejus įkaista, į keptuvę beriame svogūnus, česnaką ir imbierą. Maišydami daržoves kepiname apie 20 sekundžių, tada sumetame jautienos gabalėlius. Maišydami kepame kol mėsa apskrus. Tuomet į keptuvę pilame sultinį, austrių padažą, tamsų sojos padažą ir porą šaukštų cukraus. Maišydami troškiname kol susidarys tirštas rudas padažas.

    Valgome su virtais ryžiais.

    Skanaus!

Autorius: Yao

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų