REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 6
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į miltus įberkite žiupsnelį druskos ir sudėkite gabaliukais supjaustytą margariną. Trinkite tarp rankų, kol neliks margarino gabaliukų. Sudėkite kiaušinius ir grietinę, viską išmaišykite ir gerai išminkykite tešlą. Padėkite 30 min. į šaldytuvą.
- Į mėsą (galima naudoti ir supjaustytą mažais gabalėliais, bet man skaniau su faršu) sudėkite supjaustytą svogūną, berkite druskos, mėgstamų prieskonių, pipirų, įpilkite truputėlį vandens.
- Iškočiokite blynelius, dėkite mėsos įdaro ir formuokite kibinus. Kibinus išdėliokite ant skardos, aptepkite kiaušinio plakiniu.
- Kepkite įkaitintoje 180 °C temp. orkaitėje apie 30 - 40 minučių.
Kibinai puikiai tinka skanauti tiek namuose, tiek gamtoje iškylaujant.
Skanaus!
REKLAMA