• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelės)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome 3-4 cm kubeliais.
    Svogūną supjaustome griežinėliais ir sumaišome su mėsa.
    Sulaužome lauro lapelį, sutriname česnako skiltelę, įmaišome susumulkintą rozmariną, druską ir pipirus.
    Mėsą išmaišome su prieskonių mišiniu. Marinuojame šašlykus apie pusę dienos.
    Kepame lauke ant įkaitusių žarijų.

    Skanaus!

Autorius: Donata

INGREDIENTAI:

  • 1 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 vienetas laurų lapų (lapai)
  • 1 vienetas rozmarino (šakelės)
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas kiaulės prandinės
  • šiek tiek druskos

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kiaulieną supjaustome 3-4 cm kubeliais.
    Svogūną supjaustome griežinėliais ir sumaišome su mėsa.
    Sulaužome lauro lapelį, sutriname česnako skiltelę, įmaišome susumulkintą rozmariną, druską ir pipirus.
    Mėsą išmaišome su prieskonių mišiniu. Marinuojame šašlykus apie pusę dienos.
    Kepame lauke ant įkaitusių žarijų.

    Skanaus!

Autorius: Donata

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų