Kiaulieną supjaustome 3-4 cm kubeliais. Svogūną supjaustome griežinėliais ir sumaišome su mėsa. Sulaužome lauro lapelį, sutriname česnako skiltelę, įmaišome susumulkintą rozmariną, druską ir pipirus. Mėsą išmaišome su prieskonių mišiniu. Marinuojame šašlykus apie pusę dienos. Kepame lauke ant įkaitusių žarijų.
Skanaus!
Autorius: Donata
INGREDIENTAI:
1 česnakų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 vienetas laurų lapų (lapai)
1 vienetas rozmarino (šakelės)
3 vienetai svogūnų
1 kilogramas kiaulės prandinės
šiek tiek druskos
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulieną supjaustome 3-4 cm kubeliais. Svogūną supjaustome griežinėliais ir sumaišome su mėsa. Sulaužome lauro lapelį, sutriname česnako skiltelę, įmaišome susumulkintą rozmariną, druską ir pipirus. Mėsą išmaišome su prieskonių mišiniu. Marinuojame šašlykus apie pusę dienos. Kepame lauke ant įkaitusių žarijų.