šiek tiek prieskonių (juodųjų pipirų su česnaku mišinys)
šiek tiek prieskonių (Pasta Roso)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kumpelius galima pamušti su mėsos plaktuku, jei norisi minkštesnės mėsos. Kiaulienos gabaliukus pabarstykite negausiai druska. Aš kiekvieną gabalėlį apibarsčiau skirtingais prieskoniais. Vieną juodaisiais pipirais, kitą juodųjų pipiurų su česnaku mišiniu, trečią Pasta Roso čili prieskoniais. Palaikykite mėsą nors valandą pasimarinuoti.
Prieš kepant gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to miltuose.
Gabalėlius kepkite apie 10 min. pavartant. Kepti ilgai nereikia, nes išdžius.
Išvirkite bulves, kurias pateiksite kaip garnyrą. Verdant bulves, kad būtų silpnas aromatas, aš įmetu petražolių, pasūdau vandenį.
Prie garnyro naudokite raugintus agurkus, pomidorus (arba kitas daržoves), padažus pagal skonį.
Autorius: T.M.
INGREDIENTAI:
5 vienetai bulvių
šiek tiek juodųjų pipirų
šiek tiek petražolių
1 vienetas pomidorų pastos
3 vienetai kiaulienos kumpio (riekelės)
šiek tiek raugintų agurkų
šiek tiek druskos
šiek tiek prieskonių (juodųjų pipirų su česnaku mišinys)
šiek tiek prieskonių (Pasta Roso)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Kiaulienos kumpelius galima pamušti su mėsos plaktuku, jei norisi minkštesnės mėsos. Kiaulienos gabaliukus pabarstykite negausiai druska. Aš kiekvieną gabalėlį apibarsčiau skirtingais prieskoniais. Vieną juodaisiais pipirais, kitą juodųjų pipiurų su česnaku mišiniu, trečią Pasta Roso čili prieskoniais. Palaikykite mėsą nors valandą pasimarinuoti.
Prieš kepant gabalėlius pamirkykite kiaušinio plakinyje, po to miltuose.
Gabalėlius kepkite apie 10 min. pavartant. Kepti ilgai nereikia, nes išdžius.
Išvirkite bulves, kurias pateiksite kaip garnyrą. Verdant bulves, kad būtų silpnas aromatas, aš įmetu petražolių, pasūdau vandenį.
Prie garnyro naudokite raugintus agurkus, pomidorus (arba kitas daržoves), padažus pagal skonį.