REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, beriame manų kruopas, druską, prieskonius maltai mėsai, dedame du valg. šaukštus majonezo, smulkiai papjaustytą (galima truputį pakepintą) svogūną. Viską gerai išminkome (gerai truputį palikti susistovėti). Formuojame kotletus norimos formos ir apkepame aliejuje.
- Porus perpjauname išilgai ir keletą minučių verdame pasūdytame vandenyje (labai svarbu nepervirti).
- Jeigu kepame orkaitėje,tai kepimo indą patepame aliejuje,dedame porus, ant jų --kotletus. Jei konvekcinėje krosnelėje,tada tiesiog ant folijos.Ant kiekvieno kotleto uždedame po šaukštą majonezo (ar šaukštelį, priklausomai nuo kotleto formos ir dydžio) ir uždengiame fermentiniu tarkuotu sūriu. Apkepame,kol sūris išsilydo.
Skanaus :)
REKLAMA