• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas svogūnų ( (smulkintas))
  • 100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 300 gramų kiaulienos (malta)
  • 1 vienetas kiaušinių
  • 4 valgomieji šaukštai majonezo
  • 1 vienetas svogūnų ( (smulkintas))
  • 100 gramų sūris (fermentinis, tarkuotas)
  • 2 valgomieji šaukštai manų kruopų
  • šiek tiek prieskonių
  • 1 vienetas porų
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į maltą mėsą įmušame kiaušinį, beriame manų kruopas, druską, prieskonius maltai mėsai, dedame du valg. šaukštus majonezo, smulkiai papjaustytą (galima truputį pakepintą) svogūną. Viską gerai išminkome (gerai truputį palikti susistovėti). Formuojame kotletus norimos formos ir apkepame aliejuje.
  2. Porus perpjauname išilgai ir keletą minučių verdame pasūdytame vandenyje (labai svarbu nepervirti).
  3. Jeigu kepame orkaitėje,tai kepimo indą patepame aliejuje,dedame porus, ant jų --kotletus. Jei konvekcinėje krosnelėje,tada tiesiog ant folijos.Ant kiekvieno kotleto uždedame po šaukštą majonezo (ar šaukštelį, priklausomai nuo kotleto formos ir dydžio) ir uždengiame fermentiniu tarkuotu sūriu. Apkepame,kol sūris išsilydo.

    Skanaus :)

Autorius: Zita

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų