INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 6 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dijon)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Apipilkite aliejumi ir uždengę sandariai palaikykite šaldytuve apie 1 parą.
Kepkite griliuje.
Labai skanu su šviežiomis daržovėmis. :)
Autorius: Ilma
INGREDIENTAI:
- 0.5 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų (malti)
- 6 arbatiniai šaukšteliai garstyčių (Dijon)
- 500 gramų kiaulės nugarinės
- 1 arbatinis šaukštelis druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą įtrinkite druska, pipirais ir garstyčiomis. Apipilkite aliejumi ir uždengę sandariai palaikykite šaldytuve apie 1 parą.
Kepkite griliuje.
Labai skanu su šviežiomis daržovėmis. :)
Autorius: Ilma
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI