Kiaulienos mentę užmarinuojam iš vakaro (druska, šaukštelis acto). Taip pat užmerkiame pupeles.
Kiaulieną supjaustome gabaliukais ir dedame į verdantį vandenį, verdame tol, kol suputos. Putas nuimame, po to nupilame pusę vandens ir užpilame stiklinę šalto vandens. Įdedame lauro lapelius ir pagardiname puse šaukstelio druskos (nes gali būti per sūru, jei marinatas bus gerai isigėręs), įmetame kelis petražolės lapelius.
Kitame puode sudedame pupeles ir verdame tol, kol suminkštės.
Svogūną (susmulkinam) ir morką (sutarkojame) pakepiname keptuvėje. Po to sudedame į kiaulieną ir apibarstome pipirais ir čili pipirais. Išvirusias pupeles taip pat sudedame į kiaulieną, apibarstome cinamonu ir įdedame porą šaukštų tomato padažo ir sumaišome, patroškiname 3min.
Kiaulienos mentę užmarinuojam iš vakaro (druska, šaukštelis acto). Taip pat užmerkiame pupeles.
Kiaulieną supjaustome gabaliukais ir dedame į verdantį vandenį, verdame tol, kol suputos. Putas nuimame, po to nupilame pusę vandens ir užpilame stiklinę šalto vandens. Įdedame lauro lapelius ir pagardiname puse šaukstelio druskos (nes gali būti per sūru, jei marinatas bus gerai isigėręs), įmetame kelis petražolės lapelius.
Kitame puode sudedame pupeles ir verdame tol, kol suminkštės.
Svogūną (susmulkinam) ir morką (sutarkojame) pakepiname keptuvėje. Po to sudedame į kiaulieną ir apibarstome pipirais ir čili pipirais. Išvirusias pupeles taip pat sudedame į kiaulieną, apibarstome cinamonu ir įdedame porą šaukštų tomato padažo ir sumaišome, patroškiname 3min.