• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų (sumaltas)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų kiaulienos
  • 200 mililitrų sojos padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais.
    Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val.
    Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.

Autorius: Marius

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis imbierų
  • šiek tiek petražolių
  • 2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų (sumaltas)
  • šiek tiek svogūnų (laiškai)
  • 500 gramų kiaulienos
  • 200 mililitrų sojos padažo
  • 0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais.
    Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val.
    Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos.
    Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.

Autorius: Marius

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų