Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais. Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val. Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.
Autorius: Marius
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis imbierų
šiek tiek petražolių
2 arbatiniai šaukšteliai sezamo sėklų (sumaltas)
šiek tiek svogūnų (laiškai)
500 gramų kiaulienos
200 mililitrų sojos padažo
0.5 arbatinio šaukštelio raudonųjų pipirų (malti)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Svogūnų laiškus ir petražoles susmulkinti ir sumaišyti su sojos padažu, sezamu, imbieru, pipirais. Mėsą supjaustyti 1 cm storio gabaliukais ir sudėti į marinatą. Palaikyti šaldytuve apie 2-3 val. Pamarinuotą mėsą sudėti į kepimo indą, apšlakstytą aliejumi. Skystį iš marinato išpilti, o tirštimą, žalumynus sudėti ant mėsos. Kepti 180 laipsnių orkaitėje 40-50 min.