• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti pupeles, įdėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti 20 min. Apvirus pupeles nupilti vandenį. Nusausintas pupeles pavolioti miltuose ir sudėti į keptuvę (keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus). Paskaninkite prieskoniais. Kepkite apie 5 minutes.
    Skanaus!!!

Autorius: Akvilė

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek kvietinių miltų
  • 1 litras vandens
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek prieskonių
  • 500 gramų sparaginių pupelių

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Nuplauti pupeles, įdėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti 20 min. Apvirus pupeles nupilti vandenį. Nusausintas pupeles pavolioti miltuose ir sudėti į keptuvę (keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus). Paskaninkite prieskoniais. Kepkite apie 5 minutes.
    Skanaus!!!

Autorius: Akvilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų