Nuplauti pupeles, įdėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti 20 min. Apvirus pupeles nupilti vandenį. Nusausintas pupeles pavolioti miltuose ir sudėti į keptuvę (keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus). Paskaninkite prieskoniais. Kepkite apie 5 minutes. Skanaus!!!
Autorius: Akvilė
INGREDIENTAI:
šiek tiek kvietinių miltų
1 litras vandens
šiek tiek aliejaus
šiek tiek prieskonių
500 gramų sparaginių pupelių
PARUOŠIMO BŪDAS:
Nuplauti pupeles, įdėti į puodą ir užpilti vandeniu. Virti 20 min. Apvirus pupeles nupilti vandenį. Nusausintas pupeles pavolioti miltuose ir sudėti į keptuvę (keptuvėje įkaitinkite šiek tiek aliejaus). Paskaninkite prieskoniais. Kepkite apie 5 minutes. Skanaus!!!