• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 galva svogūnų
  • 1 kilogramas grybų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

INGREDIENTAI:

  • 2 vienetai morkų
  • 1 galva svogūnų
  • 1 kilogramas grybų
  • šiek tiek krapų
  • šiek tiek prieskonių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • šiek tiek pipirai

Paruošimo laikas: Apie 1 val.

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA

Porcijų skaičius: 3

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Grybų paruošimas.
    Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai.
  2. Grybams išvirus, juos atvėsinti.
  3. Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.
  4. Patiekalui iškepus, atvėsinti.
    Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.


    Labai skanu!

Autorius: Dovilė

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų