REKLAMA
REKLAMA
Porcijų skaičius: 3
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Grybų paruošimas.
Visų pirma, šviežius, ką tik iš miško surinktus grybus reikia gražiai nuvalyti, nuplauti, išvirti. Geriausi grybai šiam patiekalui tinka baravykai, ar raudonviršiai. - Grybams išvirus, juos atvėsinti.
- Svogūnus supjaustyti, morkas sutarkuoti tarka. Šiuos produktus pakepti aliejuje, kol gražiai apskrus. Sudėti jau atvėsintus grybus, šiek tiek pakepti apie 2-3 min., kartu su svogūnais ir morkomis. Įdėti prieskonių, (pagal skonį, skonio tikrai nepagadins.) Įdėti žiupsnelį druskos, pipirų bei krapų. Maždaug apie 4-5 min kepti aliejuje. Po to įdėti švelnaus kečupo ir viską kartu kepti dar 2-3 min.
- Patiekalui iškepus, atvėsinti.
Išsivirti šviežių bulvių, pagardinti krapais ir kartu valgyti su grybais.
Labai skanu!
REKLAMA