Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias). Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes. Skanaus.
Autorius: Audra
INGREDIENTAI:
170 gramų cukraus
šiek tiek vyšnių (tiršta uogienė)
3 vienetai kiaušinių
200 gramų kvietinių miltų
šiek tiek druskos
140 gramų sviesto (minkštas)
1 arbatinis šaukštelis kepimo miltelių
šiek tiek vanilinio cukraus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Mikseriu gerai išplakti sviestą ir cukrų iki purios masės. Po vieną įmušti kiaušinius ir gerai išplakti. Dėti vanilinį cukrų, suberti miltus, sumaišytus su kepimo milteliais bei druska, viską gerai išmaišyti. Į keksiukų formeles dėti po šaukštą tešlos, padaryti duobutes, į jas įdėti vyšnių uogienės ir vėl uždėti tešlos (paslėpti vyšnias). Kepti 190-180 laipsnių temperatūroje, 20-25 minutes. Skanaus.