INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto porų
- 150 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas kivių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Autorius: Rima
INGREDIENTAI:
- šiek tiek juodųjų pipirų
- 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
- 0.5 vieneto porų
- 150 gramų konservuotų žirnelių
- šiek tiek druskos
- šiek tiek aliejaus
- 2 vienetai burokėlių
- 1 vienetas kivių
- 1 sauja svogūnų laiškų
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.
Autorius: Rima
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI