• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 vieneto porų
  • 150 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas kivių
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
    Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.

Autorius: Rima

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • 3 vienetai pomidorų pastos (vyšniniai)
  • 0.5 vieneto porų
  • 150 gramų konservuotų žirnelių
  • šiek tiek druskos
  • šiek tiek aliejaus
  • 2 vienetai burokėlių
  • 1 vienetas kivių
  • 1 sauja svogūnų laiškų

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Supjaustome virtus burokėlius, porą ir kivius. Sudedame konservuotus žirnelius, pasūdome, papipiriname, apšlakstome aliejumi.
    Sudedame ant lėkštės vainiko forma, apibarstome smulkintais svogūnų laiškais ir papuošiame pomidoriukų puselėmis.

Autorius: Rima

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų