• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 1 vienetas citrinų
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1.5 litro vandens (karštas)
  • 1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
    Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
    Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
    Patiekti karštą.
    Skanaus!

Autorius: Ona

INGREDIENTAI:

  • 1 vienetas apelsinų
  • 1 vienetas cinamono (lazdelė)
  • 1 vienetas citrinų
  • 5 vienetai gvazdikėlių
  • 5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
  • 1.5 litro vandens (karštas)
  • 1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę.
    Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną.
    Supilti apelsinų sultis ir užvirinti.
    Patiekti karštą.
    Skanaus!

Autorius: Ona

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų