Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę. Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną. Supilti apelsinų sultis ir užvirinti. Patiekti karštą. Skanaus!
Autorius: Ona
INGREDIENTAI:
1 vienetas apelsinų
1 vienetas cinamono (lazdelė)
1 vienetas citrinų
5 vienetai gvazdikėlių
5 valgomieji šaukštai apelsinų sulčių (šviežios)
1.5 litro vandens (karštas)
1 valgomasis šaukštas arbatos (juodoji)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Į puodą sudėti arbatžoles, gvazdikėlius ir cinamono lazdelę. Supilti verdantį vandenį ir sudėti griežinėliais supjaustytą citrina bei apelsiną. Supilti apelsinų sultis ir užvirinti. Patiekti karštą. Skanaus!