Ši sriubytė labai greitai paruošiama ir labai labai skani :)
Kalafiorus bei bulves išiverdame pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus. Pasikepame svogūnus, sudedame juos į puodą kartu su bulvėmis bei kalafiorais, vandens turėtų likti tik kad vos apsemtų viską. Nuimame nuo ugnies, dedame jogurtą, viską išplakame su blenderiu, dedame petražolių, sviestą ir gerai išmaišome.
Baltą duoną pjaustome gabaliukais, įtriname česnaku ir pašlakstome aliejumi. Šauname į orkaitę keliom minutėm apskrusti. Sriubytę pilame į lėkštę, dedame duonytę ant viršaus ir štai - skanaus!
Autorius: Elinda
INGREDIENTAI:
2 vienetai bulvių
3 česnakų
šiek tiek petražolių
1 vienetas svogūnų
200 mililitrų jogurto (natūralus)
2 valgomieji šaukštai sviesto
1 vienetas žiedinių kopūstų
PARUOŠIMO BŪDAS:
Ši sriubytė labai greitai paruošiama ir labai labai skani :)
Kalafiorus bei bulves išiverdame pasūdytame vandenyje su šaukštu aliejaus. Pasikepame svogūnus, sudedame juos į puodą kartu su bulvėmis bei kalafiorais, vandens turėtų likti tik kad vos apsemtų viską. Nuimame nuo ugnies, dedame jogurtą, viską išplakame su blenderiu, dedame petražolių, sviestą ir gerai išmaišome.
Baltą duoną pjaustome gabaliukais, įtriname česnaku ir pašlakstome aliejumi. Šauname į orkaitę keliom minutėm apskrusti. Sriubytę pilame į lėkštę, dedame duonytę ant viršaus ir štai - skanaus!