Manų kruopos ant silpnos ugnies išverdamos su 3 šaukštais cukraus. Blenderio pagalba sutrinami juodieji serbentai su trimis šaukštais cukraus. Juodieji serbentai sumaišomi su atvėsinta manų mase ir plakama, kol virsta putomis, papuošiama ir atšaldoma. Skanaus
Autorius: Ingrida
INGREDIENTAI:
6 valgomieji šaukštai cukraus
200 gramų juodųjų serbentų
šiek tiek migdolų
2 stiklinės pieno
5 valgomieji šaukštai manų kruopų
šiek tiek kokosų (drožlės)
PARUOŠIMO BŪDAS:
Manų kruopos ant silpnos ugnies išverdamos su 3 šaukštais cukraus. Blenderio pagalba sutrinami juodieji serbentai su trimis šaukštais cukraus. Juodieji serbentai sumaišomi su atvėsinta manų mase ir plakama, kol virsta putomis, papuošiama ir atšaldoma. Skanaus