Pirmiausia pasiruoškite biskvitą. Nuo 3 kiaušinių baltymų atskirtus kiaušinių trynius iki purumo išplakite su 100 g cukraus. Į šią masę dėkite citrinos žievelę su vaniliniu cukrumi. Iki standžių putų išplakite baltymus ir atsargiai įmaišykite į trynių masę. Į miltus įmaišykite kepimo miltelius ir įsijokite į kiaušinių masę. Lengvai viską išmaišykite ir supilkite į aliejumi išteptą torto formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min. Išėmę atvėsinkite. Įdarui vandenyje išbrinkykite želatiną. Sumaišykite jogurtą, 150 g cukraus bei citrinos sultis, o grietinėlę standžiai išplakite. Nusunkite želatiną ir kartu su aviečių sirupu truputį pakaitinkite, kol ji ištirps. Tada neskubant įmaišykite į aviečių sirupą jogurtą ir sudėkite plaktą grietinėlę. Atvėsusį biskvitą dėkite į torto formą, supilkite įdaro masę ir keletui valandų palikite šaldytuve. Papuošimui uogas nuplaukite, nusausinkite ir papuoškite jomis tortą. Vieną pusę avietėmis, kitą - gervuogėmis. Pabarstykite tortą cukraus pudra. Avietes užberkite riešutų drožlėmis, o gervuoges - šokoladu bei melisos lapeliais. Skanaus.
Pirmiausia pasiruoškite biskvitą. Nuo 3 kiaušinių baltymų atskirtus kiaušinių trynius iki purumo išplakite su 100 g cukraus. Į šią masę dėkite citrinos žievelę su vaniliniu cukrumi. Iki standžių putų išplakite baltymus ir atsargiai įmaišykite į trynių masę. Į miltus įmaišykite kepimo miltelius ir įsijokite į kiaušinių masę. Lengvai viską išmaišykite ir supilkite į aliejumi išteptą torto formą. Kepkite 200 laipsnių temperatūros orkaitėje apie 20 min. Išėmę atvėsinkite. Įdarui vandenyje išbrinkykite želatiną. Sumaišykite jogurtą, 150 g cukraus bei citrinos sultis, o grietinėlę standžiai išplakite. Nusunkite želatiną ir kartu su aviečių sirupu truputį pakaitinkite, kol ji ištirps. Tada neskubant įmaišykite į aviečių sirupą jogurtą ir sudėkite plaktą grietinėlę. Atvėsusį biskvitą dėkite į torto formą, supilkite įdaro masę ir keletui valandų palikite šaldytuve. Papuošimui uogas nuplaukite, nusausinkite ir papuoškite jomis tortą. Vieną pusę avietėmis, kitą - gervuogėmis. Pabarstykite tortą cukraus pudra. Avietes užberkite riešutų drožlėmis, o gervuoges - šokoladu bei melisos lapeliais. Skanaus.