Sumaišykite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami. Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės. Tada į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalinkite į nedidelius popierinius krepšelius. Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.
Sumaišykite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami. Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės. Tada į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalinkite į nedidelius popierinius krepšelius. Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.