• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (Santa Maria, maltas)
  • 50 gramų migdolų (drožlės)
  • 200 mililitrų sirupo (švelnus)
  • 200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo)
  • šiek tiek druskos (dribsniai, papuošimui)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~ 75 vnt.

    Sumaišykite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.
    Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės.
    Tada į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalinkite į nedidelius popierinius krepšelius.
    Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

Autorius: Santa Maria

INGREDIENTAI:

  • 200 mililitrų cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas imbierų (Santa Maria, maltas)
  • 50 gramų migdolų (drožlės)
  • 200 mililitrų sirupo (švelnus)
  • 200 mililitrų grietinėlės (35% riebumo)
  • šiek tiek druskos (dribsniai, papuošimui)
  • 2 valgomieji šaukštai sviesto

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Gaunasi ~ 75 vnt.

    Sumaišykite grietinėlę su cukrumi ir sirupu. Kaitinkite puode 15–25 minutes, nuolat maišydami.
    Norėdami įsitikinti, kad irisai paruošti, įlašinkite lašelį masės į šaltą vandenį, palaukite 10 sekundžių, ir išėmę iš vandens paragaukite, ar konsistencija yra tinkama. Jei ji tokia, nuimkite puodą nuo viryklės.
    Tada į ją sudėkite sviestą, prieskonius, migdolus ir padalinkite į nedidelius popierinius krepšelius.
    Atvėsinkite šaldytuve. Prieš ragaudami, papuoškite druskos dribsniais.

Autorius: Santa Maria

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų