INGREDIENTAI:
- 4 vienetai apelsinų
- 3 vienetai paprikų
- šiek tiek garstyčių
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų pievagrybių
- 300 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsinus nuplauti, perpjauti per pusę. Atsargiai išimti minkštimą, supjaustyti. Apelsino žievę naudoti kaip indelius salotoms.
Grybus pakepti aliejuje, atvėsinti.
Papriką supjaustyti mažais kubeliais.
Sūrį sutarkuoti.
Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir garstyčiomis.
Salotas sudėti į apelsinų puodelius, paskaninti sezamu.
Autorius: Eglužė
INGREDIENTAI:
- 4 vienetai apelsinų
- 3 vienetai paprikų
- šiek tiek garstyčių
- šiek tiek majonezo
- 500 gramų pievagrybių
- 300 gramų sūris
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Apelsinus nuplauti, perpjauti per pusę. Atsargiai išimti minkštimą, supjaustyti. Apelsino žievę naudoti kaip indelius salotoms.
Grybus pakepti aliejuje, atvėsinti.
Papriką supjaustyti mažais kubeliais.
Sūrį sutarkuoti.
Visus ingredientus sumaišyti su majonezu ir garstyčiomis.
Salotas sudėti į apelsinų puodelius, paskaninti sezamu.
Autorius: Eglužė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI