• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai.
    Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą.
    Marinavau apie 12 valandų.
    Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Autorius: Marija

INGREDIENTAI:

  • 1 arbatinis šaukštelis bazilikų
  • 1 vienetas citrinų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 1 arbatinis šaukštelis petražolių
  • 2 vienetai svogūnų
  • 1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
  • 2 valgomieji šaukštai sojos padažo
  • šiek tiek druskos
  • 5 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai.
    Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą.
    Marinavau apie 12 valandų.
    Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.

Autorius: Marija

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų