Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai. Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą. Marinavau apie 12 valandų. Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.
Autorius: Marija
INGREDIENTAI:
1 arbatinis šaukštelis bazilikų
1 vienetas citrinų
šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
1 arbatinis šaukštelis petražolių
2 vienetai svogūnų
1 kilogramas jautienos (šonkauliai)
2 valgomieji šaukštai sojos padažo
šiek tiek druskos
5 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
Jautienos šonkaulius įtryniau druska, pipirais, smulkintu baziliku ir petražolėmis, tinka ir džiovinti žalumynai. Po to šonkaulius apdėjau svogūno žiedeliais, užpyliau aliejų, citrinos sultis ir sojos padažą. Marinavau apie 12 valandų. Kepti galime orkaitėje (apie 1 valandą 200 laipsnių pagal Celsijų temperatūroje) arba grilyje.