INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 vienetai batono (riekės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
- 250 gramų sūris (Provolone)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
Skanaus.
Autorius: Ugnė
INGREDIENTAI:
- 2 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
- 3 vienetai batono (riekės)
- 2 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (malti)
- 1 arbatinis šaukštelis raudonųjų pipirų (malti)
- 250 gramų sūris (Provolone)
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Aptepti storą sūrio gabalą aliejumi ir vartant kepti apie 50 sekundžių karštame grilyje.
Storas ilgo batono riekeles paskrudinti karštoje orkaitėje, kad gražiai pagelstų.
Apkeptą sūrį dėti į lėkštę, apibarstyti raudonėliu bei pipirais i patiekti šiltą su skrudintomis batono riekelėmis, chimichurri padažu ir mėgstamomis daržovėmis.
Sūris valgomas tepant jį ant skrudintų batono riekelių.
Skanaus.
Autorius: Ugnė
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI