• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • 12 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 kilogramai jautienos (nugarinė)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 stiklinės vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (džiovinti)
  • 8 vienetai raudonųjų pipirų
  • 5 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Chimichurri padažui susmulkinti česnakus (nuluptus), raudonuosius pipirus (be sėklų), petražoles ir sumaišyti su raudonėliais, raudonojo vyno actu, alyvuogių aliejumi bei vandeniu.
    Paruoštą padažą geriausia yra palikti kelias valandas arba net per naktį šaldytuve.
    Maždaug 1 val. 30 min. prieš kepimą paruošti grilį, kad jis gerai įkaistų.
    Jautienos nugarinę gerai įtrinti druska bei pipirais ir palikti 30 min. pasimarinuoti.
    Išsimarinavusią nugarinę kepti vartant apie 30-40 min., kol mėsa gerai iškepa.
    Iškepusią jautieną supjaustyti riekelėmis, ant viršaus uždėti pasiruošto padažo ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Alina

INGREDIENTAI:

  • 12 česnakų
  • šiek tiek juodųjų pipirų (malti)
  • 2 saujos petražolių
  • 2 kilogramai jautienos (nugarinė)
  • 5 valgomieji šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 5 stiklinės vandens (šaltas)
  • šiek tiek druskos (košerinė)
  • 4 arbatiniai šaukšteliai raudonėlių (džiovinti)
  • 8 vienetai raudonųjų pipirų
  • 5 valgomieji šaukštai vyno acto (raudonas)

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Chimichurri padažui susmulkinti česnakus (nuluptus), raudonuosius pipirus (be sėklų), petražoles ir sumaišyti su raudonėliais, raudonojo vyno actu, alyvuogių aliejumi bei vandeniu.
    Paruoštą padažą geriausia yra palikti kelias valandas arba net per naktį šaldytuve.
    Maždaug 1 val. 30 min. prieš kepimą paruošti grilį, kad jis gerai įkaistų.
    Jautienos nugarinę gerai įtrinti druska bei pipirais ir palikti 30 min. pasimarinuoti.
    Išsimarinavusią nugarinę kepti vartant apie 30-40 min., kol mėsa gerai iškepa.
    Iškepusią jautieną supjaustyti riekelėmis, ant viršaus uždėti pasiruošto padažo ir patiekti su mėgstamu garnyru.
    Skanaus!

Autorius: Alina

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų