• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (kremui)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek citrinos rūgšties (kremui)
  • 1.5 litro grietinės (kremui)
  • šiek tiek kokosų (drožlės, papuošimui)
  • 2 vienetai kondensuoto pieno (tešlai, indeliuose)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • šiek tiek želės (papuošimui)
  • šiek tiek vaisių (papuošimui)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (kremui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek cukraus (kremui)
  • 4 vienetai kiaušinių (tešlai)
  • 2 stiklinės kvietinių miltų (tešlai)
  • šiek tiek citrinos rūgšties (kremui)
  • 1.5 litro grietinės (kremui)
  • šiek tiek kokosų (drožlės, papuošimui)
  • 2 vienetai kondensuoto pieno (tešlai, indeliuose)
  • 2 arbatiniai šaukšteliai kepimo miltelių (tešlai)
  • šiek tiek želės (papuošimui)
  • šiek tiek vaisių (papuošimui)
  • 1 vienetas citrinos žievelės (kremui)

Paruošimo laikas: Apie 5 min.

REKLAMA

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Kondensuotą pieną reikia išvirti iš vakaro. Virti apie 1,5 val.
    Viską išplakti (iš tešlos gaunasi 3 biskvitai). Kepti 200° C laipsnių orkaitėje, ant kepimo popieriumi išklotos apvalios kepimo formos, kol paruduos. Iškepusius ir atvėsusius biskvitus perpjauti pusiau. Gaunasi 6 biskvitai.

    Grietinę išplakti su cukrumi ir citrinos rūgštimi iki tirštos konsistencijos. Pabaigus plakti įmaišyti citrinos žievelę. Pertepti biskvitus kremu, pridėti pjaustytų konservuotų vaisių. Šonus aplipdyti kokoso drožlėmis. Viršų puošti vaisiais ir vaisių želė. SKANAUS ;)

Autorius: Vilma

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų