• tv3.lt antras skaitomiausias lietuvos naujienu portalas

REKLAMA
Komentuoti
Nuoroda nukopijuota
DALINTIS

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek petražolių (šviežios, kapotas)
  • 4 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.

    Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.

    Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.

    Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.

    Skanaus.

Autorius: Ernestas

INGREDIENTAI:

  • šiek tiek bazilikų
  • šiek tiek juodųjų pipirų
  • šiek tiek kalendrų
  • 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
  • šiek tiek petražolių (šviežios, kapotas)
  • 4 valgomieji šaukštai garstyčių
  • 3 vienetai svogūnų
  • 1.5 kilogramo kiaulienos
  • šiek tiek druskos
  • 2 valgomieji šaukštai aliejaus

PARUOŠIMO BŪDAS:

  1. Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.

    Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.

    Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.

    Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.

    Skanaus.

Autorius: Ernestas

REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKLAMA
REKOMENDUOJAME
rekomenduojame
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą
SIŲSTI
Į viršų