INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek petražolių (šviežios, kapotas)
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.
Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.
Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.
Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.
Skanaus.
Autorius: Ernestas
INGREDIENTAI:
- šiek tiek bazilikų
- šiek tiek juodųjų pipirų
- šiek tiek kalendrų
- 7 vienetai laurų lapų (lapeliai)
- šiek tiek petražolių (šviežios, kapotas)
- 4 valgomieji šaukštai garstyčių
- 3 vienetai svogūnų
- 1.5 kilogramo kiaulienos
- šiek tiek druskos
- 2 valgomieji šaukštai aliejaus
PARUOŠIMO BŪDAS:
- Mėsą nuplauti, nusausinti ir supjaustyti storesniais griežiniais.
Supjaustyti svogūną, dėti prieskonius , visus kitus produktus, išmaišyti ir į masę dėti mėsą.
Leisti pasimarinuoti bent keletą valandų.
Kepti ant grotelių, kad gražiai apskrustų.
Skanaus.
Autorius: Ernestas
REKOMENDUOJAME
TOLIAU SKAITYKITE
× Pranešti klaidą SIŲSTI