Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti. Tada po vieną įmušti kiaušinius. Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti. Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais. Sūrį sutarkuoti. Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą. Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.
Miltus išsijoti ir suberti į dubenį kartu su mielėmis, druska ir pipirais. Išmaišyti. Tada po vieną įmušti kiaušinius. Atskirai sumaišyti vyną su aliejumi ir iš lėto supilti į miltų masę. Gerai išmaišyti. Kumpį supjaustyti plonais šiaudeliais. Sūrį sutarkuoti. Sūrį ir kumpį sudėti į tešlą ir išmaišyti. Tešlą sukrėsti į riebalais išteptą kepimo formą. Kepti 210 laipsnių orkaitėje apie 45 min.